Tunel cu raze infrarosii

infrarosii1Tunelul cu raze infrarosii reprezinta o sauna profesionista moderna, cu multiple efecte benefice asupra organismului, tratand cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita, problemele de fermitate si de luminozitate ale pielii.

Datorita modalitatii sale de inchidere, temperatura din interior se va mari iar in acest fel efectul va fi dublu: razele infrarosii vor fi mult mai absorbite de corp prin porii deschisi iar temperatura ridicata din interior va duce la o transpiratie intensiva si mult mai benefica.

Caldura oferita de razele infrarosii este una care este transmisa in corp pina la nivel celular, astfel incit desi senzatia de discomfort termic este minima, rezultatele sunt de doua ori mai bune.


infrarosiiDupa tratamentul cu infrarosii, prin intermediul transpiratiei sunt pur si simplu impinse din corp metale grele, toxine, grasimi si toate substantele nocive care impiedica functionarea corecta a organismului si care incetinesc arderea grasimilor.

Dupa primele 2 - 3 sedinte intensive se pot da jos pana la 2 kg si pana la 3-4 cm in circumferinta, dar beneficiile depasesc alte tratamente:

  • scaderea rapida in greutate
  • eliminarea a 25% din celulita dupa un tratament complex
  • eliminarea substantelor nocive din organism
  • imbunatatirea circulatiei sanguine
  • eliminarea surplusului de apa retinuta in corp.