Impachetari cu paprika

paprikaAcest tratament se recomanda persoanelor care doresc sa piarda rapid in greutate, dar si in centimetri si are un efect detoxifiant, drenant, ajuta la accelerarea circulatiei sanguine, la distrugerea depozitelor adipoase si la eliminarea apei retinute in exces.

Este indicat in special in cazurile de celulita care nu raspund la niciun alt tratament, pentru zonele in care tesutul adipos este invadat de lichide reziduale care au format noduli, asa-numita celulita modulara.


Ardeiul are un continut ridicat de vitamina C si potasiu, provitamina A, vitaminele B1, B2, hidrati de carbon, proteine si substante pigmentare, ingredientul principal activ fiind capsicina. Aceasta din urma are o influenta puternica la nivelul celor trei straturi ale pielii: epiderma, derm si hipoderm. Pielea se incalzeste, apoi se inroseste, iar in straturile profunde care au primit substanta activa din masca de paprika va incepe un proces de ardere accelerata a grasimilor.

Chiar daca nu ai probleme cu celulita, iti poti face preventiv acest tratament cu ardei deoarece este si o procedura cu scop de mentinere a tineretii si supletii pielii.

Vezi si: