Reflexoterapie

reflexoterapiaReflexoterapia este benefica pentru toate categoriile de varsta si usureaza suferintele multor persoane suferind de diferite afectiuni acute sau cronice. In timp ce multi oameni recurg la reflexoterapie pentru a-si relaxa mintea si trupul si a contracara efectele stresului vietii cotidiene, multi doctori, consultanti si alti specialisti in domeniul sanatatii recunosc reflexoterapia ca fiind un tratament eficient.

Avand in vedere nivelele crescande ale stresului, este important ca oamenii sa fie mai atenti cu propria ingrijire a sanatatii. Reflexoterapia ne ajuta sa facem fata la nivel fizic, mental si emotional, incurajand vindecarea si mentinerea sanatatii noastre.

Reflexoterapia se bazeaza pe faptul ca oricarui organ intern ii corespunde un punct de reflexie pe suprafata corpului si actioneaza asemanator cu acupunctura, folosind apasarea punctelor reflexogene specifice in loc de ace, apasare care stimuleaza zone specifice din organism.


Indepartarea toxinelor din organism realizata prin combinarea unui regim de viata sanatos cu reflexoterapie conduce la prevenirea imbolnavirii diferitelor organe sau tratarea acestora, atat a afectiunilor acute cat si a celor cronice.

Reflexoterapia ajuta si in cazul in care doriti sa renuntati la fumat, sa slabiti sau sa acumulati in greutate corporala, dar si la eliminarea toxinelor din organism si intarirea sistemului imunitar.

Vezi si: