Detoxifiere

Faci curat in casa ta cel putin o data pe sapatamana si-ti pui zilnic haine curate pe tine, dar cand a fost ultima oara cand ti-ai curatat organismul de toxine?

Acest tratament ajuta la eliminarea toxinelor din organele si sistemele principale ale corpului, astfel incat ficatul, rinichii, colonul, sistemul circulator si cel limfatic isi imbunatatesc considerabil functionarea.

Efectele pozitive ale tratamentului sunt: intinerirea tesuturilor, invigorarea, energizarea, imbunatatirea circulatiei si a functionarii celulelor organismului. Procedura nu are efecte negative si este recomandata oricarei persoane, iar pentru a simti pe termen lung efectele benefice ale detoxifierii, se recomanda minim o sedinta pe luna!


drenajTerapia nu este doar foarte sanatoasa, ci si placuta. Durează 30 de minute, timp in care vei sta cu picioarele intr-o cadita cu apa calduta iar aparatul ionizeaza apa din cadita cu microcurenti prin electrozii de inox. Prin corpul tau nu trece niciun curent asa ca nu vei avea niciun fel de senzatie. Toxinele din organism se aduna in cadita prin fenomenul de osmoza si vor colora apa in mod diferit in functie de afectiunile tale.