Slăbire prin electrostimulare

electrostimulareElectrostimularea este o procedura sigura si simpla prin care, curenti de intensitate mica sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament, stimuland muschii si facandu-i sa lucreze si sa arda grasimea din jurul lor.

Electrostimularea este recomandata mai ales in zonele care raspund mai greu la exercitiile fizice precum coapse, fese, talie, solduri, abdomen, dar si in zona sanilor sau in cazul in care, din diverse cauze medicale, intampina greutati in a-si lucra musculatura.

O sedinta dureaza, in medie, 45 de minute, ceea ce echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. De aceea, efectele sedintelor de electrostimulare sunt vizibile imediat si, in plus, muschii devin mai fermi, iar grasimile sunt eliminate treptat.


salonPe langa tonifierea musculara si arderea grasimilor, sedintele de electrostimulare cresc metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective. Rezultatele sunt deja vizibile si vei simti ca hainele stau mai relaxat pe tine cam dupa a 3-a sedinta, in functie de frecventa cu care faci tratamentul, de surplusul de greutate si de dieta pe care o urmezi.

Specialistii nostri folosesc Professional Combo, un aparat extrem de performant ce foloseste ultima inovatie in materie de electrostimulare: curentul Slimwave. Acest tip de curent actioneaza asupra muschilor atat pe orizontala, cat si pe verticala, ceea ce duce la rezultate spectaculoase mult mai rapide si obtinute fara acea senzatie de disconfort care insoteste de obicei acest tip de tratamente.