Terapie Vacuum

vacuumTerapia cu vacuum este una dintre cele mai eficiente arme de lupta impotriva grasimii inestetice si a celulitei, fiind de 5 ori mai rapid si mai profund decat masajul anticelulitic. Prin vacuum se realizeaza un masaj superficial, dar si profund al tesutului, avand doua mari efecte asupra organismului: activeaza circulatia si detoxifica.

Stimuleaza procesele metabolice, descompune grasimile, asigurand, astfel, pierderea in greutate fara efecte colaterale nedorite precum modificarea aspectului pielii. Distruge nodulii celulitici si pe cei adiposi, iar datorita adancimii la care lucreaza aparatele noastre, refacerea lor dureaza multi ani.


salonSub actiunea masajului cu vacuum, formatiunile mari de grasime a tesutului adipos subcutanat sunt distruse si desprinse.

Terapia cu vacuum nu vizeaza doar reducerea tesutului adipos din organism, ci si imbunatatirea aspectului pielii prin cresterea tonusului, a fermitatii si a rezistentei sale la actiuni mecanice.

O sedinta de masaj cu vacuum dureaza aproximativ 30 de minute pe una sau mai multe parti ale corpului, iar numarul de sedinte necesare pentru un tratament complet variaza intre 10 si 15.