Drenaj limfatic

drenajDrenajul limfatic este una dintre cele mai corecte si placute metode de detoxifiere a organismului, sustinand procesul de slabit, cu rezultate spectaculoase in lupta impotriva celulitei. Accelereaza microcirculatia si elimina reziduurile nocive, toxinele, deseurile metabolice din organism.

Drenajul limfatic este o procedura relaxanta, complet non invaziva, un masaj usor combinat cu aplicarea presiunii usoare asupra ganglionilor limfatici, puncte cheie din organism unde se aduna toxine pentru a fi drenate in sistemul circulator limfatic.

Acest tratament asigura o curatire si o regenerare profunda a organismului, de aceea, este perfect in completarea regimurilor de detoxifiere pentru un rezultat optim. Tot prin drenajul limfatic se stimuleaza eliminarea apei stagnante din organism si se amelioreaza aspectul de coaja de portocala a pielii, mult temuta si nedorita celulita, care desi nu este o boala, afecteaza starea de bine a majoritatii femeilor.


drenajDurata unui tratament de presoterapie este de 30 minute. Intr-o forma incipienta presoterapia se poate efectua si separat de cavitatie rezolvand problemele mai sus mentionate.

Aparatul de presoterapie foloseste o tehnologie avansata, este un aparat de estetica performant si exigent format din mai multe pernute de aer care aplicate membrului afectat impreuna cu o pompa special conceputa, aplica intermitent o presiune controlata realizand un masaj prin care se stimuleaza circulatia sangvina si limfatica.