Diagnoză

diagnozaSuntem mereu pe fugă, super femei încercând să comprime timpul, alergând între familie, prieteni și carieră, așa că nu este de mirare că stilul nostru de viață nu este unul tocmai sănătos. Mai devreme sau mai târziu, felul în care trăim se va reflecta asupra sănătății noastre, asupra corpului, sufletului și minții noastre, stricând echilibrul dintre ele.

Felul în care arătăm vorbește cel mai mult despre stilul nostru de viață, iar presiunea unei societăți care va pune întotdeauna preț pe imagine nu face decât să ne streseze și mai mult și să ne facă să fim permanent într-o luptă cu noi înșine. Oricât de mult am avea, însă, grija de noi prin dietă, sport și un ritm echilibrat al vieții, trăim într-un mediu poluat și intrăm în contact cu tot felul de toxine, substanțe alergenice și chimicale care strică echilibrul fragil al sănătății noastre. De aceea, de la un punct, ai nevoie de ajutor specializat în lupta cu celulita, cu kilogramele în plus și cu problemele tenului.


În orice luptă, însă, cel mai important pas este cunoașterea adversarului, așa că acordăm o deosebită atenție diagnozei. Pe baza unui set de întrebări și de măsurători specifice, specialiștii noștri vor pune un diagnostic cât mai precis și vor stabili apoi, împreună cu tine, cele mai eficiente terapii și tratamente, gândite anume pentru tine și problemele tale. Și pentru ca diagnoza este atât de importantă, cunoștințele personalului nostru sunt dublate de tehnică performantă ce permite cunoașterea compoziției corporale și aflarea tuturor informațiilor de care avem nevoie pentru o diagnoză cât mai precisă, fără tehnici invazive.

Aparatele noastre se bazează pe principiul bio-impedanței și ne ajută să detectăm excesul de apă sau de grăsime din organism, necesarul caloric zilnic, masa celulară care ne indică dacă exista sau nu carente musculare, masa grasă și masa musculară.

Pentru a oferi o și mai mare acuratețe în măsuratorile efectuate, aparatele noastre au și un plicometru care masoară valorile oferite direct de epidermă, în special în ce privește țesutul adipos din organism.