Cavitatie

cavitatieIti doresti sa scapi de grasimea inestetica de pe brate, abdomen sau coapse, dar iti e frica de operatii, iar chirurgia plastica este foarte scumpa si te supune unor riscuri medicale, plus ca, oricat de bine ar fi facute operatiile estetice, ai nevoie de o perioada de recuperare. Din fericire, acum exista un procedeu uimitor de eficient si care poate reprezenta o alternativa non-invaziva la operatiile estetice, cavitatia.

Acest tratament non-invaziv ce actioneaza ca o liposuctie virtuala este cea mai noua descoperire privind remodelarea si reducerea stratului adipos.

Cavitatia este un tratament ce se realizeaza in 3 etape:

  1. Efect termic – se realizeaza prin radiofrecventa, ce creste temperatura in profunzime, fapt ce determina inmuierea si distrugerea celulelor adipoase care au incorporata o cantitate mai mare de grasime, eliminand-o pe cea in exces.
  2. Cavitatie - se foloseste un dispozitiv mobil pentru zona stricta de corp impreuna cu o crema speciala ce determina diminuare instantanee si vizibila a celulitei.
  3. Efect mecanic - in acesta ultima etapa se va realiza un masaj de drenaj si de accelerare a circulatiei limfo-sangvine. Grasimea topita de cavitatie este eliminata prin drenaj.


salonSpecialistii nostri folosesc Professional Combo, un aparat extrem de performant ce foloseste ultima inovatie in materie de electrostimulare: curentul Slimwave. Acest tip de curent actioneaza asupra muschilor atat pe orizontala, cat si pe verticala, ceea ce duce la rezultate spectaculoase mult mai rapide si obtinute fara acea senzatie de disconfort care insoteste de obicei acest tip de tratamente.

Cavitatia vizeaza toate zonele cu probleme ale corpului si anume brate, coapse, fese si abdomen. Reduce efectul inestetic al celulitei si acumularii adipoase si poate trata atat zone limitate cat si zone extinse, iar efectele sunt imediate impotriva celulitei si a tesutului adipos si sunt vizibile dupa fiecare sedinta.

Efectul cavitatiei este masurabil - se efectueaza masuratori atat inainte cat si dupa terapie iar numarul de sedinte necesare difera de la individ la individ. In mod normal se efectueaza intre 5-10 sedinte/tratament/zona, iar o sedinta de tratament dureaza aproximativ 90 de minute.

Tratamentul este localizat lucrandu-se pe zonele cu probleme intre 20 - 40 de minute cu cavitatie, dupa care se efectueaza drenajul limfatic, 30 de minute.