Masaj anticelulitic

anticelulitaMasajul manual este una din cele mai vechi tehnici prin care se actioneaza asupra corpului in vederea obtinerii unor efecte terapeutice si de relaxare imediate sau de lunga durata.

Masajul relaxeaza musculatura, alinand durerile, reintinereste, deoarece reface echilibrul in corpul nostru si da, in general, o stare de buna dispozitie. Masajul ajuta la indepartarea celulitei si a efectelor stresului la care suntem cu totii supusi.

Corpul uman “raspunde” in doua modalitati la masaj: reactia mecanica (ca rezultat al presiunii si al miscarii datorita masarii tesuturilor) si reactia reflexa in care nervii raspund la stimulare. Atunci cand este efectuat profesional, masajul duce la reducerea semnificativa a stresului si la combaterea imbatranirii.

In cabinetul noastru, va puteti bucura de o gama larga de masaje – masaj de relaxare, anticelulitic, terapeutic si reflexogen, realizate intr-o atmosfera placuta si relaxanta, efectuate de catre personal de specialitate.


Masajul anticelulitic

anticelulitaAceasta procedura completeaza procedurile de remodelare corporala (electrostimulare, impachetari corporale), fiind una dintre cele mai eficiente metode de diminuare si eliminare a celulitei, rezultatul fiind rapid si vizibil.

Este un masaj profund, puternic si foarte eficient in remodelarea tesutului adipos, netezind zonele afectate de celulita. Intensitatea cu care se efectueaza masajul difera in functie de particularitatile si sensibilitatea fiecarei cliente, astfel incat sa nu apara vreun disconfort sau eventuale vanatai.

Rezultate: se observa dupa primele 4-5 sedinte intensive, aspectul de coaja de portocala dispare vizibil, iar pielea este mai neteda.

Specialistii spun ca prin masaj se sparg capsulele de grasime in tesuturile subcutanate, astfel incat grasimea este absorbita, asa ca rezultatele sunt vizibile dupa primele 4-5 sedinte intensive. Astfel, masajul in combinatie cu o alimentatie sanatoasa si cu exercitiile fizice poate contribui la scaderea in greutate.

Vezi si: