Mezoterapie

MezoterapieMezoterapia este un tratament nechirurgical prin care se administreaza la nivelul tegumentului vitamine, aminoacizi, enzime, extracte de plante, substante homeopate, toate acestea avand un efect deosebit de benefic asupra pielii, facandu-o mai ferma, mai intinsa, mai tanara. Indiferent daca alegi mezoterapia pentru fata sau cea pentru corp, imbunatatirea aspectului se vede de la prima sedinta. Si, nu, nu trebuie sa va fie teama de ace pentru ca vorbim aici de mezoterapia virtuala, fara ac.

Mezoterapia virtuala reprezinta o terapie inovatoare de exceptie, fiind printre putinele tratamente ce permit introducerea in profunzime a substantelor active. Presupune un masaj asigurat de un aparat special care dilata porii, determinand accelerarea asimilarii substantelor active aplicate pe aceasta. Rezultatele sunt vizibile imediat: pielea este mai ferma, mai elastica si mai luminoasa, avand un aspect odihnit, intinerit, efectul mentinandu-se pentru o perioada mai lunga de timp.


MezoterapieMezoterapia virtuala are efecte benefice asupra semnelor de imbatranire pe care le prezinta tenul - riduri, cearcane sau linii de expresie, dar are efecte evidente si in cazul acneei: in doar cateva sesiuni pielea este vitaminizata iar urmele dispar odata cu fiecare sedinta de tratament.

Mezoterapia se adreseaza si tesutului celular subcutanat si din acest motiv este una dintre putinele metode de succes in tratamentul celulitei. Pentru a obtine rezultatele dorite sunt necesare 4-10 sedinte de mezoterapie, efectuate la interval de 7-10 zile, dar imbunatatirea aspectului se vede de la prima sedinta.