Pachetele speciale

ritualSPAPachet Răsfăț Salus - 90 min - 210 lei

Tratamentul nostru special Răsfăț Salus cuprinde:
- Masaj de relaxare de 60 minute
- Masajul tălpilor de 30 minute
- Masaj facial de 30 de minute

ritualSPAPachet Picioare Fericite - 100 min - 150 lei

Cu totii stim ce inseamna pentru picioarele noastre sa stam o zi intreaga in pantofi incomozi sau sa mergem cativa kilometri pe jos. Acest ritual de 70 de minute iti rasfata picioarele si te ajuta nu doar sa le simti mai usoare, ci iti detoxifica organismul, il relaxeaza, il echilibreaza si iti aduce o stare de bine.

Acest ritual incepe cu exfolierea picioarelor si continua cu o baie de plante care dureaza 15 minute. Urmeaza apoi impachetarea picioarelor cu unt de shea timp de 20 de minute, etapa ce iti va hidrata si catifela pielea. Iar rasfatul continua cu masajul picioarelor timp de 60 de minute!ritualSPAPachet Adio Stress - 140 min - 300 lei

Acest ritual de detoxifiere si relaxare se adreseaza in primul rand persoanelor active si stresate, care nu au timp si energie sa aiba grija de ele.

Procedura incepe, firesc, cu exfolierea care pregateste pielea sa absoarba cat mai mult din nutrienti. Urmeaza apoi o impachetare cu gel de ceai verde care are o tripla actiune: arde grasimea si o dreneaza, protejeaza pielea si relaxeaza. Impachetarea cu ceai verde, bogata in polifenoli are un puternic efect de ardere a grasimilor asociat unei veritabile protectii anti-age si, spre deosebire de cafeina energizanta, tratamentele cu ceai verde calmeaza. Iar toate beneficiile ceaiului verde vor fi intensificate prin folosirea tunelului timp de 45 de minute. Ritualul se incheie cu un rasfat in plus: un masaj relaxant cu crema de ciocolata ce va dura 60 de minute.

ritualSPAPachet Rasfat de Ciocolata - 80 min - 210 lei

Daca iti place ciocolata si te relaxeaza aroma ei, iata un pachet gandit anume pentru tine. Datorita ingredientele active din ciocolata ce au efect antioxidant , impachetarea cu ciocolata hidrateaza, catifeleaza si regenereaza pielea, lasand-o hidratata, tonica si revitalizata. In acelasi timp, este stimulata producerea de endorfine ce dau o senzatie placuta de stare de bine. Iar dupa 20 de minute de impachetare de ciocolata, urmeaza un masaj de relaxare de 60 de minute ce iti va lua cu mana toate grijile si gandurile apasatoare.